Deșeurile sunt o problemă majoră pentru societate, pentru cetățeni. Din cauza supraconsumării producem tot mai multe deșeuri, dar nu toată lumea știe cum să folosească deșeurile, cum să o gestioneze.

În Târgu Mureș la evenimentul numit „Vâltoare“ am promovat campania „E sumplu să ai o viață bună“, cu accent pe utilizarea rațională a produselor alimentare și privind gestionarea deșeurilor. Am explicat modul în care oamenii pot crea un sistem sustenabil privind alimentația, pentru a proteja mediul și a ajuta producătorii locali. Oamenii care au vizitat standul nostru au fost entuziaști și interesați de acest subiect, și sperăm că toată lumea a înțeles această idee, acest mod de viață, și mulți oameni au spus că vor încerca în acest fel.

În afară de aceasta, am avut un atelier pentru copii despre upcycling, explicându-l, cum deșeurile de hârtie pot fi folosite  pentru a face un  produs nou. Ei foloseau hârtie pentru a face lucruri interesante cum ar fi pandantive, cazuri de creioane și diferite decorațiuni și lucruri utile.

Evenimentul a fost un succes, în jur de 100 de persoane au vizitat standul nostru și sperăm că toată lumea a înțeles importanța gestionării a alimentelor și a deșeurilor.

Share Button