Concurs organizat de către Alianța de Climă Europeană și Asociația Focus Eco Center din Târgu Mureș.

Ce fel de oraș, ce fel de loc vreau pentru copii mei în care să trăiască? Ce mă atrage în jurul meu, și care sunt elementele spațiului urban pe care îl vreau să rămână așa și în viitor?

Locurile se schimbă în continuu, sunt din ce în ce mai mulți oameni și mașini în mediul nostru, asta înseamnă un trafic mai mare, aglomerație, spații pierdute.

Dar în același timp locuitorii recuceresc sau vor să recucerească spațiile din oraș, și vor o viață mai bună și durabilă, zone verzi, parcuri, spații unde omul poate să fie însuși, împreună cu natura, fără mașini, zgomot și aglomerație.

Întrebarea este, cum am putea împărtășii diferitele aspirații privind utilizarea diferitelor spații din oraș? Ce loc va avea natura în viitorul orașelor? Cum va fi circulația? Cum va evolua viața socială, unde se vor întâlnii oamenii? Este o situație complicată iar prezentul reflectă viitorul.

Vă rugăm să vă uitați la acele spații urbane și situații în oraș care sunt dragi pentru dumneavoastră, și pe care vreți să-i aveți și în viitor, apoi să-i fotografiați și trimiteți-l nouă.

Condiții tehnice:

  • Calitatea fotografiilor trebuie să fie de minim 5 MP, format jpg sau tif
  • O persoană se poate aplica cu maxim 5 fotografii digitale

Depunerea aplicării 

  • Aveți posibilitatea să aplicati în două categorii: 1. tânăr (sub 18 ani), 2. adult
  • Să ne trimiteți fotografiile pe adresa de mail focusecocenter@gmail.com, atasând formularul de aplicare până la data de 16 iunie, 2017!
  • Dacă aveți întrebări legate de concurs vă rugăm să ne contactați pe focusecocenter@gmail.com

Evaluare și remunerație

  • Evaluarea aplicațiilor se va realiza de către un juriu stabilit de către organizatori
  • Fondul renumerației este de minim 800 EUR

Alte condiții:

Participarea la concurs este gratuită. Prin trimiterea aplicației solicitantul acceptă automat criteriile concursului, și acceptă ca organizatorii să folosească imaginile la expoziții, în publicații și în mass-media. Aplicantul poartă toată responsabilitatea pentru eventualele încălcări a dreptului de autor, sau pentru alte daune morale şi materiale rezultate în urma prezentării în public a fotografiilor trimise la concurs.

Formular de aplicare (click pe text)

Share Button